Er du fysioterapeut? Bliv endnu bedre til dit fag

Uanset hvor i livet vi er, er der altid plads til forbedringer og nytænkning. Det er sundt og stimulerende at opsøge ny viden og uddybe din viden, så du kan blive bedre i dine teknikker. Dette gør sig gældende, uanset hvilken karriere du har og hvor i livet, du befinder dig.

Er du fysioterapeut, så har du mulighed for at fortsætte processen i at udvikle dit håndarbejde, så dine teknikker og dine behandlinger bliver bedre.

Derfor kan du tage kurser, som kan forbedre din viden inden for fysioterapi og gøre dig bedre i dit fag, uanset hvor i din karriere, du er. Om du er nyuddannet eller en erfaren behandler, så kan et kursus hjælpe dig med at udvide dine kompetencer.

Forskellige kurser til forskellige evner

Hos Correction Academy finder du en lang række forskellige kurser, som alle fokuserer på specifikke evner indenfor fysioterapi. Uanset hvilken evne du gerne vil fordybe dig i og lære mere om, så vil et kursus for fysioterapeuter give dig mulighed for at udvide dine kompetencer.

Du kan finde kurser inden for ultralydsscanning, manipulation og fascier og bindevæv. Dermed har du fri mulighed for at vælge, hvor du ser dine kompetencer blive udviklet. Du kan online se kalenderen for åbninger af de forskellige kurser. Herinde kan du også booke, så du er klar til dit kursus.

Målet er simpelt: Uddan flere mennesker

Correction Academy har siden 2004 afholdt kurser for sundhedsprofessionelle, så alle har kunne udvide deres kompetencer inden for manuel behandling. Siden har mere end 2000 kursister været igennem de forskellige kurser, som akademiet tilbyder.

Målet for akademiet er simpelt: Uddan flere mennesker, som kan gøre en forskel for behandlingen af patienter. Dette sker ved at give dig flere værktøjer og den bedste teknologi, så du kan tilbyde den bedste behandling af dine patienter.

Fordi du allerede har en baggrund inden for fysioterapi, så vil du tilføje eller uddybe nogle af dine kompetencer. Dette giver både dig og dine patienter en større tryghed og bedre muligheder for effektive behandlinger.

Kom godt igang med god kontakt

Inde på Correction Academys hjemmeside kan du komme godt i gang med dit næste kursus. Her kan du nemlig tage kontakt ved spørgsmål eller tvivl, så du kan blive vejledt gennem dit valg af kursus.

Ved at udfylde den online kontaktformular, kan du forvente svar samme dag, som din besked bliver sendt. Dermed skal du ikke gå for længe og vente med dine spørgsmål og valg af kursus.